Beneficiar

Home » Beneficiar

Ești CLIENT FINAL/ BENEFICIAR?
 

Instalarea unui sistem din panouri fotovoltaice solare este complexă, necesită experiență în domeniu, competențe tehnice și de aceea trebuie realizată de profesioniști.


Inginerii calificați Alaska Fotovoltaice, alături de partenerii locali profesioniști se pot ocupa de toate etapele, de la dimensionare până la punerea în funcțiune și monitorizare, pentru a asigura succesul proiectului tău, fie că este unul rezidențial, comercial sau industrial.
 

Experiența noastră de peste 20 ani ne-a permis să dezvoltăm o legătură strânsă cu cei mai mari producători mondiali din domeniul fotovoltaic. Astfel, punem la dispoziția clienților noștri un stoc important de componente de ultimă generație, cu game variate de produse.


Portofoliul nostru de produse este alcătuit după principii de selecție stricte, conform exigențelor noastre ridicate de calitate.


Comercializăm doar produsele care ne satisfac exigențele, oferind astfel clienților noștri produse de calitate superioară cu garanții importante, dar totodată GARANȚIA celor mai bune prețuri pentru sisteme fotovoltaice.

 

Cauți un produs anume și nu l-ai găsit încă?

 

Avem o listă rapidă aici: Panouri fotovoltaice | Acumulatori | Invertoare ONGRID | Invertoare Hibrid | Microinvertoare | Sisteme fotovoltaice ONGRID | Sisteme fotovoltaice OFFGRID

 

Ai intrebari suplimentare? Nu ezita sa ne contactezi:

 

Adresa: Șoseaua Linia de Centură 46 (VGP Park), Ștefăneștii de Jos, ILFOV

E-mail: office@alaska-energies.ro

Telefon: 0217 965 865

Alaska Fotovoltaice
Facebook Instagram, Youtube LinkedIn
Soseaua Linia de centura, Nr. 46 (VGP Park), Stefanestii de Jos, ILFOV
Copyright © 2024 Alaska Energies