Termeni si conditii

Home » Suport clienti » Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII WWW.ALASKA-ENERGIES.RO

 

 

DATELE DE IDENTIFICARE ALE FIRMEI

Site-ul www.alaska-energies.ro  este administrat de ALASKA ENERGIES SRL, cu sediul social în Ștefăneștii de Jos, SOS Linia de Centură nr 22, Ilfov, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J23/2631/2013, cod fiscal nr. RO32179819, cont RO85 RZBR 0000 0600 1604 6640, capital social 22 000 RON.

www.alaska-energies.ro furnizează produse și servicii sub rezerva următorilor termeni, condiții și dispoziții (denumiți în continuare "Termeni și Condiții").

Accesarea și utilizarea site-ului  www.alaska-energies.ro  presupune acceptarea deplină a termenilor și condițiilor descrise mai jos ca echivalent juridic al unui contract. Aceste condiții de utilizare pot fi modificate sau completate în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site. Utilizatorii site-ului www.alaska-energies.ro sunt invitați să le consulte în mod regulat. Site-ul web nu poate fi tras la răspundere pentru pagube materiale legate de utilizarea site-ului. În plus, utilizatorul site-ului este de acord să acceseze site-ul folosind echipamente recente, care nu conțin viruși și cu un browser de ultima generație actualizat.

 

DATELE DE CONTACT ALE FIRMEI

Sediu ALASKA ENERGIES SRL – DEPOZIT

Șoseaua Linia de centura, Nr. 46 (VGP Park), Ștefăneștii de Jos, ILFOV

E-mail: office@alaska-energies.ro

Telefon: 021 7965 865

 

PRODUSELE  ȘI SERVICIILE COMERCIALIZATE

Site-ul www.alaska-energies.ro  este destinat să ofere informații despre toate activitățile companiei.

Alaska Energies se străduiește să furnizeze site-ul www.alaska-energies.ro cu informații cât mai exacte cu putință. Cu toate acestea, el nu poate fi tras la răspundere pentru omisiuni, inexactități și deficiențe în actualizare, indiferent dacă acesta sau partenerii terță parte furnizează aceste informații.

Toate informațiile indicate pe site-ul www.alaska-energies.ro sunt date ca indicație și sunt susceptibile de a evolua. Mai mult, informațiile de pe site-ul www.alaska-energies.ro nu sunt exhaustive. Ele sunt supuse unor modificări care au fost făcute de când au intrat în linie.

www.alaska-energies.ro oferă spre vânzare panouri fotovoltaice, sisteme fotovoltaice, invertori solari, acumulatori solari, regulatoare de încărcare, sisteme de susținere și accesorii pentru sistemele fotovoltaice. Descrierea fiecărui produs este disponibilă pe pagina produsului. Fotografiile care însoțesc descrierea produsului au titlu de prezentare și pot fi mici diferențe.

Prețurile produselor afișate pe site NU conțin TVA. Toate prețurile afișate pe site pot fi modificate. Disponibilitatea anumitor produse și altor articole de pe site-ul nostru se poate schimba în orice moment, fără preaviz.

Produsele disponibile la comercializare pe site-ul www.alaska-energies.ro beneficiază de garanție în baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008. Solicitarea de garanție se ia în considerare doar dacă produsul returnat este intact și însoțit de documentele doveditoare ale achiziției. Returnarea produsului se face la sediul vânzătorului sau prin curierat, caz în care costurile expediției vor fi suportate de cumpărător. Soluționarea garanției se face în termen de 15 zile de la recepția solicitării. Nu se acordă garanția produselor ce prezintă urme de lovituri, ciobiri, zgârieri sau alte semne de deteriorare.

 

METODE DE A COMANDA

Vârsta minimă pentru a efectua o comandă pe site-ul www.alaska-energies.ro este de 18 ani.

După alegerea produsului potrivit dorințelor și nevoilor dvs., adăugați produsul în coșul de cumpărături. Aici trebuie sa vă autentificați în contul dvs. (sau să creați un cont nou). Completați apoi datele dvs., adresa de facturare și cea de livrare și alegeți o metodă de plată.

Aici veți regăsi toate detaliile comenzii: descrierea produsului/produselor, data livrării și suma pe care o aveți de achitat.

După confirmarea comenzii veți fi redirecționat după caz: către serverul de plată securizată LibraPay pentru plățile cu cardul online, sau către o nouă fereastră pentru plata prin serviciul PayPal, unde veți găsi detaliile de plata sau daca optați prin transfer bancar: denumirea societății comerciale, CUI, cont IBAN, denumirea băncii.

După confirmarea comenzii, veți primi un email de confirmare a comenzii plasate ce va conține toate detaliile acesteia. După verificarea acestor informații, în cazul în care există erori, clientul are obligația să notifice serviciul clienți la adresa: office@alaska-energies.ro.

www.alaska-energies.ro nu va fi făcut responsabil pentru orice amânări, întârzieri sau greșeli de comunicare cauzate de erori ale clientului, omisiuni, defecțiuni tehnice, întârzieri de transmisie, fie că sunt sau nu rezultate ale unor forțe majore, distrugeri, furt sau acces neautorizat în bazele de date sau sistemele proprietate a companiei.

Confirmarea de livrare va fi trimisă prin email, în cel mai scurt timp după efectuarea livrării și va fi însoțită de numărul de AWB.

 

MODIFICĂRI ȘI ANULĂRI DE COMENZI

Anularea comenzilor se poate face prin notificare scrisă și trimisă pe adresa office@alaska-energies.ro sau telefonic la unul din numerele: 021 7965 865. Permitem modificarea sau anularea comenzilor cu minim douăzeci și patru (24) de ore înaintea datei de livrare solicitate.

 

RECLAMAȚII

Depunem toate eforturile pentru a vă oferi servicii de cea mai bună calitate. În cazul în care însă, în orice moment, întâmpinați probleme cu o comanda realizată, vă rugăm să ne trimiteți un e- mail la office@alaska-energies.ro. Reclamațiile trebuie să cuprindă numele și datele de identificare ale clientului, datele de contact (număr de telefon, email și numărul comenzii la care se referă reclamația) și obiectul reclamației – descriere și fotografii, dacă este cazul.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

www.alaska-energies.ro livrează toate produsele prezentate pe tot teritoriul național în termen de 48 ore de la procesarea comenzii. Livrarea se va face prin curier rapid, taxa de livrare este de 15 Lei pentru primul kg. 

 

Programul de livrări www.alaska-energies.ro este: Luni-Vineri intre 09:00-16:00, Sâmbătă și Duminică - închis. În funcție de stocul disponibil, produsele vor fi livrate prin firma de curierat în termen de 24-48h. 

Este responsabilitatea clientului de a ne furniza adresa corectă la care se va face livrarea. În cazul oricărei erori sau nepotrivire de adrese, nu putem fi trași la răspundere și prin urmare, nu vom fi responsabili pentru orice fel de cerere de înlocuire sau de restituire. În cazul în care livrarea nu se efectuează deloc, din cauze care nu țin de vina clientului, vă vom oferi posibilitatea de înlocuire a comenzii sau de despăgubire. Clientul nu va fi în măsură să pretindă o altă comandă sau o despăgubire în valoare mai mare decât comanda plasată și neonorată.

www.alaska-energies.ro nu va fi făcut responsabil pentru:

Produse livrate la adrese incorect furnizate de către client;

Livrări nereușite care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrării, la adresa furnizată de către client;

Calitatea deteriorată a produsului ca urmare a unei adrese de livrare incorect furnizată de expeditor, sau o redirecționare solicitată de către client;

Produse cu probleme de calitate cauzate de manevrarea necorespunzătoare de către client sau transportator.

 

METODE DE PLATĂ

Metodele de plata acceptate de www.alaska-energies.ro sunt:

Transfer bancar (ordin de plată) – direct la sediul băncii unde dețineți cont sau prin internet în acest caz, comanda va fi considerată confirmată în momentul în care primim dovada plății prin email.

Plata Ramburs – se va face curierului, la primirea coletului;

Datele necesare pentru efectuare plăților prin transfer bancar:

ALASKA ENERGIES SRL

CUI RO32179819

IBAN RO85 RZBR 0000 0600 1604 6640

Banca: RAIFFEISEN BANK

Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți politicile noastre de confidențialitate.

Factura se va primi la livrarea coletului sau opțional poate fi trimisă pe mail.

 

POLITICA DE RETURNARE și INLOCUIRE A PRODUSELOR

Conform legislației romane în vigoare (Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative - publicata în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), orice client are dreptul de a returna produsele achiziționate, prin apelarea la denunțarea unilaterală a contractului de vânzare - cumpărare încheiat la distanță, fără invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna - produsele alimentare sunt considerate produse perisabile.

Procedura de retur:

Veți contacta compania la de tel 021 7965 865, specificând numărul comenzii dvs.

Specificați produsul pe care vreți să-l returnați și motivul returnării.

După primirea confirmării, puteți trimite coletul prin curier la ALASKA ENERGIES SRL, adresa Ștefăneștii de Jos, SOS Linia de Centură nr 22, în maxim 10 (zece zile lucrătoare de la data primirii comenzii). Taxele de transport vor fi suportate de dvs. în caz contrar coletul nu va fi primit.

Coletul trebuie sa conțină: produselor de returnat (acestea trebuie sa fie sigilate, în ambalajul original, nedeteriorat și sa conțină toate elementele/accesoriile inițiale), o copie a facturii inițiale, o adresa semnata de persoana care a plătit comanda prin care notifica denunțarea contractului și solicita returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii. Suma plătita va fi rambursata integral, mai puțin costul transportului care rămâne în sarcina clientului, în 30 zile lucrătoare de la primirea integrala a coletului de retur și scrisorii de denunțare (daca cele doua vin separate, cele 30 zile trec de la ultima care a fost primita).

Clientul va primi suma achitată, însă nu va avea dreptul și la alte despăgubiri (Conform ordonanței de guvern 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificări prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c)

În cazul refuzului returului veți fi înștiințați despre modul și condițiile în care coletul poate ajunge la dvs.

În cazul în care produsele, care sunt afișate pe site sunt indisponibile efectiv în stoc din cauze externe - lipsa de disponibilitate temporara la furnizori sau a unor restricții locale – www.alaska-energies.ro  nu este obligat să anunțe clientul față de stocul disponibil în timp real.

 

ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul www.alaska-energies.ro poate fi accesat și vizitat fără nici o restricție și fără a necesita înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Înregistrarea ca utilizator vă va oferi însă posibilitatea de a avea acces la detaliile și situația comenzilor, aflarea tuturor actualizărilor și beneficiilor oferite de noi, oferte promoționale exclusive pentru utilizatori. În cazul în care alegeți să vă înregistrați pe site-ul nostru vă dați acordul asupra acestor Termeni și Condiții de utilizare și asupra Politicii de Confidențialitate. În timpul procesului de înregistrare a contului vi se va cere să selectați o parola unică. Sunteți deplin responsabil pentru păstrarea confidențialității acestei parolei și pentru toate activitățile care au loc sub parolă. Prin autentificarea în contul dvs. declarați și garantați că:

  1. sunteți clientul care s-a înregistrat pe site;
  2. utilizați serviciile exclusiv în scopurile autorizate
  3. nu veți selecta sau utiliza un nume de utilizator al unei altei persoane cu intenția de a juca rolul acestei persoane;
  4. nu veți selecta sau utiliza un nume de utilizator, pentru care o altă persoană are dreptul, în cazul în care nu aveți autorizația acelei persoane de a folosi numele acesteia;

Vă rugăm sa ne înștiințați la office@alaska-energies.ro referitor la orice utilizare potențial neautorizată a contului dvs. sau suspiciune de încălcare a securității.

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Alaska Energies nu poate fi trasă la răspundere pentru deteriorarea directă sau indirectă a echipamentului utilizatorului, atunci când accesează site-ul www.alaska-energies.ro și care rezultă din utilizarea echipamentului care nu corespunde specificațiile specificate la punctul 1, adică apariția unei erori sau a unei incompatibilități.

Alaska Energies nu poate fi trasă la răspundere pentru daunele rezultate (cum ar fi, de exemplu, pierderea pieței sau pierderea oportunității) rezultate din utilizarea site-ului www.alaska-energies.ro.

De asemenea nu poate fi responsabilă pentru pierderea datelor dacă utilizatorul și-a distribuit parola, pentru neîndeplinirea unei comenzi sau pentru deteriorarea produsului după livrare.

Spațiile interactive (posibilitatea de a scrie review-uri) sunt disponibile pentru utilizatori. Alaska Energies își rezervă dreptul de a elimina, fără notificare prealabilă, orice conținut publicat în acest spațiu, care ar încălca legea aplicabilă în România, în special dispozițiile privind protecția datelor. După caz, Alaska Energies își rezervă dreptul de a pune la îndoială răspunderea civilă și / sau penală a utilizatorului, în special în cazul unui mesaj rasist, abuziv, defăimător sau pornografic, indiferent de mediul utilizat ( text, fotografie ...).

 

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ ȘI CONTRAFACERILE

Alaska Energies deține drepturile de proprietate intelectuală sau deține drepturile de a utiliza toate elementele disponibile pe site, inclusiv text, imagini, grafice, logo-uri, pictograme, sunete, software.

Orice reproducere, reprezentare, modificare, publicare, adaptare a tuturor elementelor sau a unei părți a elementelor site-ului, indiferent de mijloacele sau procesele folosite, este interzisă, cu excepția permisiunii prealabile în scris a Alaska Energies.

Orice utilizare neautorizată a site-ului sau oricare dintre materialele sale vor fi considerate a constitui o încălcare a legilor dreptului de autor.

 

GESTIONAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În România, datele cu caracter personal sunt protejate în special de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Cu ocazia folosirii site-ului www.alaska-energies.ro, pot fi colectate: URL-ul link-urilor prin care utilizatorul a accesat site-ul www.alaska-energies.ro, furnizorul de acces utilizatorului, adresa Internet Protocol (IP) a utilizatorului.

În orice caz, Alaska Energies colectează numai informații personale despre utilizator pentru nevoile anumitor servicii oferite de site-ul www.alaska-energies.ro. Utilizatorul oferă aceste informații cu o cunoaștere completă a faptelor, în special atunci când procedează singură la introducerea lor. Se specifică apoi utilizatorului site-ului www.alaska-energies.ro obligația sau nu de a furniza aceste informații.

În conformitate cu prevederile art. 38 și următoarele din Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, toți utilizatorii au dreptul de acces, rectificare și opoziție la datele cu caracter personal cu privire la acesta. Pentru ștergerea datelor cu caracter personal utilizatorii trebuie să transmită solicitarea în scris, pe adresa de email office@alaska-energies.ro.

Numarul de inregistrare al Companiei în Registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal este.....

Nicio informație personală a utilizatorului site-ului www.alaska-energies.ro nu este publicată fără cunoștința utilizatorului, schimbată, transferată, atribuită sau vândută pe orice suport pentru terți. Numai ipoteza răscumpărării Alaska Energies și a drepturilor sale ar permite transmiterea unor astfel de informații către cumpărător potențial , care ar fi dat la rândul său, aceeași obligație de a stoca și de a modifica datele cu privire la site - ul utilizatorului www.alaska-energies.ro.

 

LITIGII

Prezentul contract este supus legilor aplicate din România. Orice litigii născute din interpretarea și executarea acestui contract se vor soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instanțele judecătorești competente.

 

REVIEW-URI, COMENTARII

Review-urile, comentariile și alte informații transmise cu referire la site-ul www.alaska-energies.ro sunt considerate non-confidențiale și devin proprietatea www.alaska-energies.ro. Prin transmiterea acestor informații utilizatorii sunt de acord să atribuie toate drepturile în materie de drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală în mod gratuit către www.alaska-energies.ro, acesta putând să le folosească fără.

 

Alaska Fotovoltaice
Facebook Instagram, Youtube LinkedIn
Soseaua Linia de centura, Nr. 46 (VGP Park), Stefanestii de Jos, ILFOV
Copyright © 2024 Alaska Energies