COMPANIA

Home » COMPANIA

ISTORIC

Alaska Energies SAS (Franța) operează din anul 2003 în sectorul energiei regenerabile, fiind cotată ca una dintre cele mai importante companii europene care distribuie echipamente fotovoltaice și oferă servicii de inginerie în domeniu. Alaska Energies activează și în Elveția, Luxemburg, Anglia, Belgia, România, Italia și Spania.

Prezentă pe piața din România din 2013, Alaska Energies - Alaska Fotovoltaice oferă clienților săi panouri fotovoltaice și sisteme fotovoltaice de calitate superioară, furnizate de branduri de renume mondial. În calitate de importator direct și distribuitor oficial în România, garantăm cele mai competitive prețuri și punem la dispoziția clienților noștri un stoc important de produse de nouă generație.

 

FURNIZOR SISTEME FOTOVOLTAICE

Stocul nostru de produse, din depozitul situat în București, este aprovizionat cu regularitate și conține produse selectate după principii riguroase de calitate. Astfel putem livra sisteme fotovoltaice sau orice alte produse din stoc, oriunde în țară, în cel mai scurt timp. În plus, orice schimb de materiale, precum și aplicarea garanțiilor se procesează direct în România.

 

 

                                      
CALITATE SUPERIOARĂ la PREȚURI COMPETITIVE

Comercializăm doar produsele care ne satisfac exigențele. Astfel, oferim clienților noștri produse de calitate superioară cu garanții importante, dar mai ales garanția celui mai bun preț. 
                               
                           PROMPTITUDINE

Oferim un serviciu logistic rapid și fiabil. Livrăm sistemele fotovoltaice sau orice produse comandate în 48 ore, oriunde în țară.
                                  
            CONSULTANȚĂ și PROIECTARE

Găsim cea mai bună soluție și cel mai bun preț pentru proiectul tău. Selectăm produsele compatibile pentru a realiza un kit fotovoltaic 100% personalizat pentru nevoile tale.
 

 

FII INDEPENDENT ENERGETIC! FIE CĂ EȘTI RACORDAT SAU NU LA REȚEA, DIMENSIONĂM, PROIECTĂM ȘI INSTALĂM SISTEMUL TĂU FOTOVOLTAIC PERSONALIZAT.

 

Alaska Fotovoltaice susține maximizarea economiilor de energie prin comercializarea unor sisteme fotovoltaice atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru cele comerciale sau industriale. Comercializăm materiale fotovoltaice de peste 5 MW/ lună, contribuind astfel în mod activ la revoluția energiilor regenerabile.

Misiune & Valori
Proiectele noastre
Alaska Fotovoltaice
Facebook Instagram, Youtube
Soseaua. Linia de centura, Nr. 22 (Rond A3), Stefanestii de Jos, ILFOV
Copyright © 2023 Alaska Energies